barntok.blogg.se

Jag är 25 år och mamma till en liten pojke som föddes sommaren 2013. Tillsammans med min sambo, son och katt är vi bosatta på ostkusten där vi lever ett högst odinärt småbarnsliv.

2 veckor

Publicerad 2015-08-23 22:33:57 i

2 veckor gammal är lilla E idag. Två veckor. Så ny här i livet. Han är så snäll så snäll och säger inte mycket. Sover och äter mest. Lite gnäll vid magknip och skrik när han kommer på hur hungrig han är, men annars en väldigt snäll bebis.

Till utseendet är brorsorna lika, men inte till sättet, där är dem varandras raka motsatser. Spännande sånt där. Ska bli riktigt kul att se vad lillebror växer och upp blir för person. 

Storebror är en känslig och lite försiktig kille, men med ett jäkla humör och en vilja av stål. Kan själv och hjälpa till är flitigt använda fraser i vårt hem just nu. 

Lite tvåårstrots och sedan en ny situation med en liten bror har gjort att storebror varit allt annat är lätt att handskas med de senaste två veckorna, men nu känns det som om det börjar vända. En kan ju hoppas i alla fall för imorgon börjar M jobba och jag blir ensam med ungarna. GULP! 

Som en god vän sa, det kan ju inte bli värre än kaos. 

Nä dags att sova innan lillbrollan vill ha nattamat !

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela