barntok.blogg.se

Jag är 25 år och mamma till en liten pojke som föddes sommaren 2013. Tillsammans med min sambo, son och katt är vi bosatta på ostkusten där vi lever ett högst odinärt småbarnsliv.

multitasking

Publicerad 2015-09-12 22:32:17 i

Igår vinkade jag av lillasyster på tågstationen och därmed var besöken över för denna gången. Nästa omgång blir i november i samband med dopet för E. Planeringen kring dopet är förövrigt i full gång och inbjudningskorten är redan skickade. Jag tänker mig marinblått och guld, men mer om det i ett annat inlägg.

Den här helgen jobbar M natthelg. Vilket betyder att han åker till jobbet vid 17.00 på em och kommer hem ca 06.30 på morgonen. Då sover han till mellan 12.00-13.00 och sedan far ham till jobbet igen vid 17tiden. 

Det har gått över förväntan att vara ensam med barnen idag. E är alltid lite gnällig kvällstid men det har ändå gått bra. Bortsett från att han vaknade med ett vrål i samma minut som vi satte oss vid bordet för att äta. Så jag fick amma med ena handen och mata O med den andra, om inte det är multitasking så vet jag inte vad.. egentligen ska man väl inte behöva mata en tvååring, men han VÄGRAR äta själv. Man kan ju bli tokig för mindre, så för tillfället matar vi honom. 

Nåja. Igår var vi och tog kort till tidningen. Bättre sent än aldrig. Pojkarna uppförde sig och höll sig hela och rena fram till fotograferingen. Kläderna tog vi på ca 1 sekund före avfärd !

Kortet blev jättefint och vi passade på att beställa en förstoring till oss samt 3 st mindre förstoringar till våra föräldrar. Julklapp från kidsen tänkte vi!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela