barntok.blogg.se

Jag är 25 år och mamma till en liten pojke som föddes sommaren 2013. Tillsammans med min sambo, son och katt är vi bosatta på ostkusten där vi lever ett högst odinärt småbarnsliv.

Dalom

Publicerad 2014-07-24 22:07:40 i Allmänt,

Vi befinner oss just för tillfället i Dalarna jag och lilla O. Hos mina föräldrar och syster. Det vankas bröllop i helgen, det är därför vi är här, eller den största anledningen i varje fall. Sen vill vi gärna mysa med nära & kära. 

11:20 flög vi från Kalmar till arlanda och kl 14:05 gick tåget från arlanda och tuffade vidare upp till Dalarna, kl 16:00 var vi framme. Väldigt smidigt. Särskilt när man reser själv med barn. 

Lillherren har knorrat med sömnen i snart två veckors tid. Likaså ikväll. Suck! 

Sjukstuga och långväga gäster

Publicerad 2014-07-15 09:15:08 i Allmänt,

Här har det tagits sommarlov tror jag minsann. Det har varit fullt upp. Febern som O hade kom och gick under veckan och på fredagen efter endast 3 timmars sömn fick vi nog och ringde vårdcentralen och fick en tid. O hade återigen öroninflammation och vi fick med oss Kåvepenin hem. Fredagen var väldigt lugn. O låg och sov på oss fram och tillbaka hela dagen och ville inte läggas ner i sängen (såklart, då trycket ökar i örat då) och vi slumrade på soffan. O satt i knä medans vi åt och vi kunde glo på tv hela dagen då han var allmänt slö. Ganska skönt då en annan också var trött efter en natt med skrik och gråt. Fick lite flashbacks från förra sommaren med en liten nyfödd hemma. 

Sedan fick vi besök av min familj. Dem brukar passa på att komma ner en vecka under sommaren. Vädret var på topp och vi tog båten över till öland för sol, bad i köpingsvik och mat i borgholm, vi var även i kalmar och shoppade och badade även här hemma. 

På tisdagen hade vi en 25 årsmiddag för mig såhär i efterskott med våra föräldrar, syskon och deras familjer. 

Vi grillade hel röding proppfull med dillsmör och citron, kycklingfilé och korv åt barnen, potatisgratäng, färsk potatis och somrig sallad. Till det dracks det rosé & öl. Till kaffet bjöd vi på köpt glasstårta! 

I söndags åkte familjen hem och nu väntar vi på solen som har lyst med sin frånvaro i tre dagar 😞 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela