barntok.blogg.se

Jag är 25 år och mamma till en liten pojke som föddes sommaren 2013. Tillsammans med min sambo, son och katt är vi bosatta på ostkusten där vi lever ett högst odinärt småbarnsliv.

Snopet!

Publicerad 2014-03-11 20:20:08 i Allmänt,

Nä det där med att äta 5-6 gånger om dagen går liksom inte, särskilt inte när portionerna är megastora. Och allt vägande och mätande, det fungerar inte heller. Träningen känns inte så svårt att få ihop dock. Skönt när man kan träna hemma, tex när bebisen sover. Men jag är inte sugen på att tillbringa all hans vakna tid i köket. Vi har inte gjort annat än att laga och äta mat idag känns det som. 

Vi har sagt som så att vi använder träningsprogrammet och ögonmåttar maten. 40% grönsaker, 40% protein och 20% kolhydrater. Vi anammar deras tankesätt att äta frukost, lunch, middag samt något mellis däremellan OM man känner sig hungrig. Men vi ska inte tvinga i oss 150 g kvarg + 50-100 g frukt/bär tre gånger om dagen. Vi kommer även att minska på onödigt socker och onödiga fetter. 

Vi måste få det att funka för oss på lång sikt också. Varken jag eller M är överviktiga, vi ville mest få till en nyttigare livsstil nu när vi ska vara förebilder åt en liten kille! 

Så några drastiska förändringar ska vi väl inte förvänta oss på 30 dagar! Haha. 

Ger upp redan under dag 1. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela