barntok.blogg.se

Jag är 25 år och mamma till en liten pojke som föddes sommaren 2013. Tillsammans med min sambo, son och katt är vi bosatta på ostkusten där vi lever ett högst odinärt småbarnsliv.

1 årskalas

Publicerad 2014-06-16 12:59:50 i Allmänt,

Igår var det kalas för vår blivande ettåring. Vi hade dukat långbord ute på gården och pyntat med färgranna ballonger och vimplar. När klockan slog 14:00 kom gästerna, totalt kom det 27 stycken gäster för att fira vår lilla O som blir stora killen. O som var hyffsat nyvaken tyckte att det var lite läskigt med allt folk till en början. Men det släppte sedan och han var så nöjd med allting. 

Vi bjöd på kanelbullar, kärleksmums, chokladbollar och mini-hallongrottor, och så självklart jordgubbstårta. O fick en alldeles egen att kladda med såklart, han smaskade i sig jordgubbarna och grädden, det var "mmmm!". 

Efter fika och sång hade vi paketöppning. Och med lite assistans från kusinerna öppnade vi alla paket och han fick så mycket fint. 

Superhärliga kläder till dagis
En bobbycar med släp
Pussel
Mat & redskap till sin spis, spisen fick han av oss
En leksakstelefon
Badleksaker
En traktor med släp, bonde och djur som spelar
En cd-spelare 
Såpbubblor
En matlåda med vattenflaska

Av mig och M fick han en vit briospis, en brödrost, en grön minikånken, en sångpåse, en vattenkanna. 
Imorgon på hans riktiga födelsedag ska han få alla babblarna figurerna virkade. 

På kvällen imorgon kommer lite vänner över på fika, så det blir lite kalas även på födelsedagen. 

Idag för ett år sedan var jag hemma och tog värkar hela dagen. Vid 19:00 åkte vi till förlossningen och dagen efter kl 12:24 kom han med stor H ❤️



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela