barntok.blogg.se

Jag är 25 år och mamma till en liten pojke som föddes sommaren 2013. Tillsammans med min sambo, son och katt är vi bosatta på ostkusten där vi lever ett högst odinärt småbarnsliv.

1 årsdagen

Publicerad 2014-06-19 00:36:20 i Allmänt,

Födelsedagen började med att födelsedagsbarnet tog sovmorgon till 08:00 ungefär. Då gick jag in och sjöng "ja må han leva" och bytte sen blöja och gav han en flaska välling. M jobbade förmiddag. O fick drälla omkring och leka i pyjamas hela förmiddagen. Han åt lunch som vanligt vid 11.00 och sov sedan middag. Han vaknade vid 13:00tiden och vi klädde på oss, hängde lite tvätt, hämtade posten där vi utforskade födelsedagskorten och sedan åt vi mellis. 

När M kom hem hoppade vi in i bilen och rejsade till kalmar. Så nu är kläder inför midsommar, 1 årsfotografering & bröllop inhandlade till lillkillen. 

Vi köpte blommor till O och tårta på citygross (var osäker på om man kunde äta jordgubbstårtan som vi gjorde i lördags). 

Vid 17:30 kom våra vänner och vi fikade ute på altanen och O fick öppna paket. Babblarna av oss, en brandbil och duplo av kompisen Svea och en badbok från våra vänner i borlänge som kom med posten. 

Han leker och plockar och undersöker sina köksleksaker och stänger och öpnnar ugnsluckan på sin spis. Leksakstelefonen är också en favorit, när det ringer försöker han sätta luren mot örat, som han sett oss göra. 

Han somnade ovaggad efter en fin första födelsedag! 


Kort! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela