barntok.blogg.se

Jag är 25 år och mamma till en liten pojke som föddes sommaren 2013. Tillsammans med min sambo, son och katt är vi bosatta på ostkusten där vi lever ett högst odinärt småbarnsliv.

Helgen

Publicerad 2014-04-13 12:03:07 i Allmänt,

Helgen som gått har varit riktigt trevlig. Vi hade nämligen besök uppifrån Dalarna av min vän Maria och hennes sambo Rickard. Dem kom i torsdags eftermiddag och gav sig av nu i förmiddags. Nog hade vi väl kunnat haft någorlunda bättre väder, men man kan inte få allt här i världen. 

I torsdags hann vi inte med så mycket mer än att äta kvällsmat och bebisbusa. 

På fredagen tog vi oss en promenad här i samhället. Vi besökte Keramikfabriken (med en massa fina & prisvärda inredningsprylar), vi gick även till rökeriet och köpte hem varmrökt lax och varmrökta räkor samt aioli och romsås till kvällen. På hemvägen stannade vi även till på godisfabriken och köpte på oss handgjort godis såsom brända mandlar doppade i choklad och marsipan. Mums! 

På eftermiddagen tog vi en tur ut till en gårdsbutik i närheten där vi köpte lite goda ostar och kex till kvällen. Det blev även lite gårdschips och lolkalproducerad saft. 

På kvällen dukade vi upp lax, räkor med dipp, potatisgratäng, ost&skinkpaj, ost&kex och vin. Magen stod åt alla håll och kanter men guuud så gott det var! 

Igår gjorde vi kalmar och stackars O och Rickard släpades med till inrednings och klädbutiker. Vi tog en lunchpaus på Harrys där jag tog baby back ribs med pommes & coleslaw. De andra tog fläskfilé med pommes och bea. 

När vi kom hem fick bebisen leka av sig och somnade sedan som en klubbad säl vid klockan 19:00. Helt ärligt hade nog vi vuxna också kunnat krypa till sängs då. Men istället gjorde vi oss lite tacos och höll oss vakna till 23:00 innan vi bestämde oss att krypa till kojs. 

Bara en timma senare vaknar O med en hostattack som resulterade i att hela O och sängen var nerkräkt. Så det var bara att duscha av O och riva ur sängkläderna ur sängen och på med ny pyjamas och sedan stoppa ner han i vår säng. 

Lite nytt: 
Nya kuddfodral köpta på Lagerhaus 59kr/st 45x45 cm. 

Hängare till O ytterkläder köpt på keramikfabriken. 

Maria är så duktig och hade virkat ett urfint överkast till O's säng. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela